Повече за нас

Автосервиз Експерт е създаден през 2003 година от Стоян Запрянов, образован и квалифициран автомеханик от Пловдив. Работилницата бързо натрупва авторитет и клиентела. По-късно, към семейния бизнес се присъединява сина Димитър, който до неотдавна специализира 3 години в ремонти на Ягуар, Ленд Роувър и Хюндай в Англия. Така се формира една от най-класните автоработилници в Пловдив.

Започвайки от малък гараж със стар подемник, постепенно семейния бизнес успява да разгърне дейността си през годините и в момента вече гради авторитет в просторно хале с няколко позиции и три подемника. Приблизително 20 години тенденцията на сервиза е да се разраства и печели все повече постоянни клиенти и намерението на баща и син е тази традиция да се запази и в бъдеще.
квалифициран автомонтьор извършва ремонт на ходова част в Автосервиз Експерт Пловдив
Баща и син неуморно се грижат за удобството, спокойствието и сигурността на стотици пловдивчани.
експерт по обслужване и ремонт на Ягуар, Ленд Роувър и Хюндай в Автосервиз Експерт Пловдив работи по скоростната кутия на лек автомобил
Автосервиза се наложи като лидер в авторемонта и обслужването на леки и лекотоварни автомобили в гр. Пловдив и цяла Пловдивска област с извършване на качествени ремонти на резонни цени и изключителна коректност към клиентите си. Нерядко се случва клиенти да пропътуват и по-далечни разстояния от други кътчета на България, за да поверят превозните си средства в сигурни ръце.
С непримирим дух и стремеж за постоянно повишаване на стандарта на обслужването, уменията и качество на работата и с вече 20 години преминали в надминаване на очакванията на клиентите, Експерт стана предпочитан сервиз на стотици съграждани от Пловдив и клиенти от други части на страната. Инвестицията от време, усилия и средства за подобряване на знанията, уменията и класата се отплащат.
Сега Стоян и Димитър се гордеят, че клиентите напълно разчитат и се доверяват на грижата на двамата за безаварийната експлоатация на автомобилите им и навременното пристигане до крайната им дестинация. Ако вече сте клиент на сервиза, благодарим за това! Ако все още не сте, ще се радваме да ви приемем в клуба на нашите щастливи клиенти!
Инвестицията в знания и умения се отплаща
Димитър Запрянов - сертификат от ProDiags
Сертификат издаден на Димитър Запрянов от ProDiags за завършен тренинг върху Диагностициране на  Електрически Повреди.
Димитър Запрянов - сертификат от InterCars
Сертификат издаден на Димитър Запрянов от ИнтерКарс за завършен тренинг върху Системи за Пренос на Данни.

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС