20 Години експертно обслужване и ремонт на леки и лекотоварни автомобили на частни и корпоративни клиенти в гр. Пловдив и околността.

Oбслужване, ремонт и поддръжка на автомобили в Автосервиз Експерт Пловдив

Специализираме в обслужване и ремонт на всички популярни европейски, японски и корейски марки леки и лекотоварни автомобили. Също така, извършваме ограничен набор от ремонти на по-непопулярни европейски, американски и азиатски марки. Автосервиза ни се намира в град Пловдив и това ни дава възможност ежедневно да оправдаваме доверието на множество частни и корпоративни клиенти от Пловдив и околните населени места, предоставяйки им качествени услуги на резонни цени.
Обслужване и ремонт на всички популярни европейски, японски и корейски леки и лекотоварни автомобили в Автосервиз Експерт Пловдив
Механик от Автосервиз Експерт в Пловдив сменя масло и филтри на автомобил
Механик от автосервиз Експерт в Пловдив извършва ремонт на двигател на автомобил

Поддръжка на автомобили

Ако сте корпоративен клиент, който желае дългосрочно сътрудничество със сериозен изпълнител на автоуслуги, моля, свържете се с нас за повече информация и договаряне.
Механик от Автосервиз Експерт в Пловдив извършва ремонт на ходова част на автомобил

Специалните ни предложения масла и добавки

Направете комплимент на автомобила си, използвайки висококачествени двигателни масла и добавки. Подходящи дори за подарък на близък или приятел.

Висококачествени синтетични и полусинтетични масла XADO

Гама висококачествени двигателни масла XADO с ревитализант и почистващи компоненти

Небезизвестните масла и добавки XADO са любима марка на много автомобилисти. Осигурете по-дълъг живот на двигателя на автомобила и си спестете силни главоболия.

Резервирайте сега и се отбийте да смените!

Третиране на агрегати и компоненти с висококачествените продукти XADO

Технология „Ревитализация“ - завръщане към живот

Думата ревитализация може да се тълкува буквално като „завръщане към живот“. Откриването на феномена на ревитализация се основава на уникалните физични и химични процеси в резултат на триене, случващо се при специфични условия.

Накратко, същността на явлението е следната: когато механизмът работи, се образува напрежение върху повърхностите на триене. При голямо натоварване се отделя прекомерна топлинна енергия, износваща и разрушаваща частите.

Ако обаче в зоната на триене се вкара уникален възстановяващ материал – ревитализант, той преобразува прекомерната енергия, за да образува ново покритие. Следователно от разрушителното триене се формират положителни условия. Енергията на разрушението се превръща в енергия на изграждане!

Каква оценка дават за нас клиентите в Гугъл и Фейсбук

Запиши час за сервиз

Запознайте се с политиката за Поверителност на личните данни
кликни за повече информация

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС