Програма Лоялни Клиенти

Празнуващи лоялни клиенти на Автосервиз Експерт Пловдив

В Автосервиз ЕКСПЕРТ Пловдив стартирахме своята програма Лоялни Клиенти, която е отворена за всички желаещи настоящи и новопостъпващи клиенти. Чрез нея искаме да изразим благодарността си, че избрахте нас за грижата за вашите автомобили.

Предимството на програмата е в мигновената връзка с вас чрез имейл, предназначена да доставя полезни съвети за автомобилите ви, горещи новини от автомобилната индустрия, актуализирана информация за автосервиза и услугите ни, както и специални промоции за специални клиенти, каквито сте вие. Искаме предварително да ви успокоим, че няма да задръстим пощата ви с ненужни съобщения и имате възможност да се отпишете, ако прецените за уместно. Ще изпращаме съвсем ограничен брой имейли месечно (между 1 и 5) с което се надяваме, че няма да ви отегчим.

Имате възможност да се включите в програмата всеки път когато попълвате онлайн заявка за час, освен ако вече не сте се включили. Включването става чрез формата за записване на часове с което искаме да ви насърчим да използвате новата ни опростена система. След извършване на резервацията ще изпратим до електронната ви поща покана за включване. Единственото, което трябва да направите е да се съгласите, кликвайки на съответния бутон, ако желаете. Можете да се откажете по всяко време чрез линка за отписване най-отдолу на всеки един имейл, който получавате от нас.

Ако нямате електронна поща, няма да позволим да загубите от това. Все още можем да ви включим, просто трябва да го заявите. Но за съжаление ще пропускате горещите новини и най-интересното, а другите ще получават благините преди още да сте се усетили.

И така, ще ви чакаме. Чувстваме се развълнувани да ви приемем в голямото семейство!

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАС