Опитен техник извършва проверка, пълнене и обслужване на автоклиматици в Автосервиз Експерт Пловдив

Проверка, пълнене и обслужване на автоклиматици в Пловдив

В Автосервиз Експерт, Пловдив, извършваме цялостна проверка, пълнене и обслужване на автоклиматици, за да ви осигурим прохлада, наслада и чисти от запотяване стъкла.
Ако имате проблеми с климатика на вашия автомобил, като например да не духа студен въздух или да издава необичайни звуци, екипът ни от опитни техници е на разположение за експертен съвет и обслужване.
Климатичната система на автомобила е затворена система, в която газът фреон с добавено количество специално смазочно масло циркулира под налягане.
Признаците, че вашата инсталация може да има проблем, включват издухване на топъл въздух вместо студен, издаване на необичайни шумове или невъзможност да я включите.
Един от най-често срещаните проблеми при автоклиматиците е изтичането на хладилен агент, което може да възникне поради микропукнатини или лошо уплътняване на различни елементи на системата.
Ако вашата система не работи оптимално, имате възможност да посетите Автосервиз Експерт в Пловдив за цялостна диагностика и възстановяване на нормалното ѝ състояние. Важно е да се отбележи, че използването на климатика в неоптимално състояние може да доведе до потенциална по-дълбока повреда на системата.

Какво включва проверка, пълнене и обслужване на автоклиматици

Нашата специализирана проверка включва източване на системата от останалия фреон, смазка и смес от въздух и водни пари, както и провеждане на пълна процедура за откриване за течове. Следва зареждане с фреон, смазка и оцветител, за да се гарантира качествено обслужване.
Неопитни техници практикуват допълване на системата. Допълването с фреон без извършване на цялостна процедура е кратковременно решение, може да навреди повече и няма да премахне основния проблем – теч или дефектирал компонент.
Можете да се запознаете с още полезна информация за ползването и поддръжката на автоклиматичната инсталация тук (Autobild.bg).

Цена на услугата

Защо не трябва неопитни хора да зареждат климатика на автомобила

Гледайте видеото, за да разберете